středa 1. července 2009

Nechoďme kolem horké kaše

Servery o hrách,které asi všichni znáte,se mi jeví jako ne moc zkušený v oblasti RPG Maker her,protože většina her je dobrá ,co se týče nápadu,avšak průměrná grafikou a zvuky.Většina uživatelů si totiž netvoří ani nestáhne jiné než-li původní obsah v RPG Makeru.Což ve finále hře velmi ubírá na celkovém vzhledu a prožitku.Když by jste vzali např.:

-Tvořitele v RPG Makeru a dali mu hrát hru s původními charsety a zvuky a vůbec i většinou scripty,jediné co by ho MOHLO zaujmout je nápad nebo příběh.

-Hráče,který s RPG Maker nepracoval nikdy a ani o něm neslyšel,tak by MOHL chválit cokoliv aniž by věděl,že podobných her můžou být tisíce.

Proto by mě zajímalo jak by s touto informací tyto servery naložily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají. Chcete-li se o těchto postupech dozvědět další informace a chcete-li vědět, jak můžete těmto společnostem zabránit ve využívání uvedených údajů, klikněte sem.